Til 2.klasse:)

Hyggelig å høre at dere følger med på bloggen! :)

Nå har jeg snart vært i Afrika i tre uker. Tiden går så alt for fort!! Hver dag opplever jeg nye ting.Utrolig spennende!
Men gleder meg til å se dere igjen også;)

Elevene her nede sitter ikke på sandgulv, men noe som ligner betong-gulv. I noen få klasserom har de noe som ligner på pulter, men det er svært få.. På hele skolen der vi underviser er det kun 3 klasserom som har pulter. De andre klassene sitter på gulvet, og noen sitter til og med på bar bakke, da de har undervisningen ute. Det er ikke plass til alle klassene inne, så noen må ha uteundervisning under trær og blikk-tak.Tenk om dere måtte hatt uteundervisning i snøværet som er hjemme nå!(?)

 Når de skriver i kladdebøkene sine bruker de aller fleste kulepenner. Dette fordi  bøkene de har nede er av så dårlig kvalitet, at det ikke synes dersom man skriver med blyant. Vi har gått til innkjøp av nye kladddebøker til alle elevene i 7B, slik at alle får nye og fine bøker før vi reiser hjem;) Det tror jeg blir stas!

Hilsen fra Kristine;)

3 kommentarer

Muusa - GUTTEBLOGGEN!

03.feb.2010 kl.22:25

hei!

kjempe fin blogg (:

du skriver braa:)

hvis du hadde kommentert tilbake hadde det vært koselig (:

Greta Lund

06.feb.2010 kl.21:50

Hei Kristine

Ser at du er i Afrika, du er så tøff som jeg har trodd hele tiden. Kjempefint at du har fått en slik sjanse. Bloggen er også kjempefin. Jeg skal følge med deg (dere).

Hilsen Greta Lund

Kristine

07.feb.2010 kl.19:21

Hei Greta;)Vi prøver å legge ut en liten oppdatering fra hver dag her nede... Det tar litt tid, for nettet her nede er ikke det beste!! Håper alt bare er bra med deg:)

Veldig hyggelig å høre fra deg;)

Klem Kristine;)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits