Dagene flyr avgårde her i Malawi!!

Dag 18(01.02)


Det er februar allerede. Tiden flyr!I dag har vi vært en lang dag. Etter undervisningen i dag, fikk vi en times ?pause? på rommet, før turen gikk videre til SOS- barnebyer her i Lilongwe. Dette var en fin opplevelse. Vi så at pengene som blir gitt hjemme kommer fram.

Etter endt besøk på SOS, hadde vi en real handlerunde! Vi gikk til innkjøp av ca. 200 kladdebøker, slik at alle elevene i klassen får hver deres bok.

Middagen i dag ble prøvd ut på en ny restaurant nede i byen, Don Briones. Dette var en stor suksess! Maten var utsøkt, og de ansatte var serviceinnstilte og hyggelige. Vi delte en pepperbeef- burger med salat og hvitløksbrød. NYDELIIIG!!

Da vi kom på hotellet senere, bestemte vi oss for å skrive en liten hilsen i hver kladdebok. Dette kommer til å ta tid. Vi ble ferdig med ?hele? tjue bøker i dag(bare 180 igjen). Vi gleder oss allerede til å dele ut bøkene, og se ansiktene til elevene.


Vår hilsen til elevene:

Nice to get to know you!
Keep up the good work.

Love Kristine and Caroline.

Dag 16 og 17 (30.01 og 31.01)
 

Lørdag:

I dag ble nok en dag tilbragt ved bassengkanten på Capital. Her var vi hele dagen, og bare slappet av og koste oss skikkelig. Vi nøt fridagen til det fulle, og ladet batteriene for den kommende uka.

Middagen ble spist på Korea Garden. Her ble vi servert pepperbiff og advocadosalat!- Nam!!

Søndag:

Planen for dagen var å tilbringe late timer i solsengene på Capital. Men etter kun en time begynte tordenværet, og turen gikk hjem til Korea Garden! Det var kanskje like greit for oss, da vi begge hadde blitt nokså solbrente dagen før. Dagen ble derfor tilbrakt på senga, med One Three Hill(tv-serie) på dataen.

Til kvelds delte vi nok en god middag her på Korea Garden, kyllingfilet m/saus, grønnsaker og stekte poteter.

        Helga har gått altfor fort! I morgen er det tilbake til hverdagen?
 
Dag 15 (29.01)

I dag hadde vi en helt ?vanlig? skoledag. Vi underviste i engelsk og matematikk, samtidig som vi observerte i de andre timene.

Planen vår var å reise til Capital hotell etter skolen, men værguden var ikke med oss. Isteden reiste vi på Shoprite og handlet inn både vann, brød og andre ting vi trengte. Vi handlet også inn ballonger osv. til Helens bursdagsfest. Helen fylte 21 år i dag, og dette ble feiret med middag og kake på Mamma mia. Da vi returnerte til Korea Garden, hadde vi planlagt en liten overraskelsesfest på rommet til lærerne. Dette ble svært vellykket. Hun hadde ingen anelse, og ble veldig overrasketJ

Vi hadde en super hyggelig kveld sammen!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits